SON DAKİKA



Haber > Gündem > MasterChef kim elendi?

MasterChef kim elendi?

19 Kasım 2023 Pazar - 21:55




MasterChef All Star yarışmasında mücadele hız kesmeden devam ediyor.





MasterChef'te heyecanlı eleme gecesi heyecanı sürüyor. Bu hafta kimin eleneceği izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Hafta boyu kıyasıya geçen mücadelenin sonunda haftanın son gününde MasterChef'te elenen yarışmacının kim olacağı sorgulamaları başladı. İşte 19 Kasım 2023 Pazar MasterChef elenen yarışmacı ile ilgili detaylar...

19 KASIM MASTERCHEF KİM ELENDİ?

MasterChef All Star'a bu hafta veda eden yarışmacı henüz açıklanmadı. Ama eleme sonuçlanmak üzereyken Ayaz'ın sosuna müdahale ettiği anlar tv de görüntülendi. Bu görüntüler nedeniyle Ayaz mı elendi soruları akıllara geldi.

POTADA KİMLER VAR?

Esra
Dilara
Ayaz
Eren
Batuhan
Hasan
Tolga

İŞTE MEHMET ŞEFİN ELEME YEMEĞİ



ELENEN İSİM AYAZ OLDU

MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Ayaz oldu. Ayaz sosunda yaptığı hata sebebiyle yarışmaya veda etti.  Yarışmaya veda eden Ayaz şu sözleri söyledi: Sosumu bilerek değil fark etmeden attım. Bugün benim için kötü bir gün. Tarihe yazdım. Hayat devam ediyor. Yaşım daha 24. Yolun başındayız. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Nasibimiz buraya kadar. Benim hayalim şampiyonluktu. Günüm değildi ve kaybettim.

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap