SON DAKİKA



Haber > Gündem > Masterchef All Star'a veda eden isim belli oldu! '12 kilo verdim'

Masterchef All Star'a veda eden isim belli oldu! '12 kilo verdim'

16 Ekim 2023 Pazartesi - 10:58




Masterchef All Star hız kesmeden devam ediyor. Eleme potalarının iyice kızıştığı Masterchef'te bu hafta yarışmaya veda eden isim belli oldu. Öte yandan Sergen'in yaşadığı panik anları da dikkatlerden kaçmadı.





Masterchef All Star'da hafta boyunca kırmızı ve mavi takım kıyasıya mücadele etti. Mücadele sonrası eleme adayları da belli oldu. Bu haftanın eleme adayları, Kerem, Sergen, Tahsin, Metin, Kıvanç, Esra olarak açıklandı. Dün oynanan oyunda ise son eleme adayı belirlendi. O isim ise Tolga oldu. Yedi isim ekrana gelen son bölümde elenmemek için kıyasıya mücadele etti.

İLK OLARAK YARATICI TABAK YAPTILAR

Masterchef All Star'da eleme adayları ilk olarak yaratıcı tabaklar yaptı. Yarışmacılara yaratıcı tabakları için, ördek göğsü ve firik verildi. Gecenin en başarılı tabağını yapan yarışmacı Metin oldu. İlk turdan yeni haftaya geçen diğer isimler Tahsin ve Kıvanç olarak açıklandı.

DANİLO ŞEFİN TABAĞINI YAPTILAR

İkinci tura kalan yarışmacılar elenmemek için Danilo şefin 'Puantiye' isimli tabağını yaptı. Kendi sezonunda da All Star'da da son dörde kalmayan Sergen'in yaşadığı panik şeflerin de dikkatini çekti. Somer şef,  Mehmet şefe yaptığı açıklamada," Beni en çok şaşırtan Sergen'in paniği oldu" dedi. Yarışmacılar daha sonra tabaklarını şeflere sundu. Danilo şefin tabağını en iyi şekilde Tolga yaptı. Tolga'dan sonra gecenin en iyi tabağını yapan isim Sergen olarak açıklandı.


İŞTE MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM

Gecenin en az başarılı tabağını yaparak Masterchef All Star yolculuğunun sonuna gelen yarışmacı Kerem oldu. Kerem yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Şef son tabağa kadar şeftir. Masterchef All Star benim için burada sona erdi. Üzüldüm tabii ki. Burası kurtlar sofrası, buranın psikolojisi de gerçekten çok zor. Bulunduğum süre içerisinde 12 kilo verdim. Barbaros ya da Esra kazanır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap