SON DAKİKA



Haber > Gündem > Marketlerdeki fahiş fiyatlara karşı adım!

Marketlerdeki fahiş fiyatlara karşı adım!

28 Kasım 2022 Pazartesi - 23:01




Marketlerde önü alınamayan ve vatandaşın cebini yakan fahiş fiyat artışına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ticaret Bakanlığının yeni uygulamaları devreye alacağını açıkladı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 saat 45 dakika süren Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada dikkati çektiği marketlerdeki fahiş fiyat artışına ilişkin sosyal  medya hesabından paylaşımda bulundu.

Enflasyon rakamlarının düşüş eğilimine gireceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Enflasyonun yılbaşından itibaren ciddi düşüş sürecine gireceği bu kritik günlerde, zincir marketlerde kimi ürünlerin fiyatı üzerinden yeni bir kampanyanın alevlendirildiğini görüyoruz.” sözlerine paylaşımında yer verdi.

Ticaret Bakanlığı’nın bir uygulamayı devreye alacağını belirten Erdoğan, “Ticaret Bakanlığımız, önümüzdeki günlerde bu çerçevede yeni uygulamaları devreye alacaktır.” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap