SON DAKİKA



Haber > Gündem > Manisa'da dehşet! Anneden sonra kızı da öldü

Manisa'da dehşet! Anneden sonra kızı da öldü

03 Eylül 2023 Pazar - 16:44




Manisa'da sokakta Veysel Mızrak’ın tabancayla vurarak öldürdüğü Meliha Uludağ’ın ardından kızı Cansu Dönmez ağır yaralanmıştı. Genç kızın hayatını kaybettiği bildirildi.





Olay, önceki gün saat 21.30 sıralarında, Akhisar ilçesi Ragıpbey Mahallesi 158'inci Sokak'ta meydana geldi.

Eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen Meliha Uludağ (45), Akhisar'da birlikte yaşadığı kızı Cansu Dönmez (19) ile yolda yürürken, yanlarına gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen ve bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen 2 çocuk babası Veysel Mızrak (47) geldi.

Burada taraflar arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Mızrak, belinden çıkardığı tabancasını anne-kıza doğrultup peş peşe ateşledi. Meliha Uludağ ve kızı baş ve vücutlarına isabet eden mermilerle kanlar içinde yere yığılırken, Mızrak, aynı tabancayı kendi başına dayayıp tetiği çekerek intihar etti.

Silah sesine koşan çevredekiler, yerdeki 3 kişiyi görünce, durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarla bölgeye gelen sağlık görevlileri, hayati fonksiyonlarının devam ettiğini belirlediği Meliha Uludağ ile kızı Cansu Dönmez'i ambulansla Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap