SON DAKİKA



Haber > Gündem > Maltepe'de otomobilde uyuşturucu ticaretine baskın

Maltepe'de otomobilde uyuşturucu ticaretine baskın

29 Nisan 2023 Cumartesi - 13:03




Maltepe'de sokak ortasında otomobil içerisinde uyuşturucu ticareti yapıldığı esnada polis baskın düzenlendi. Baskında 1.2 gram uyuşturucu ele geçirilirken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.





İstanbul Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik Maltepe ve Ümraniye'de operasyon gerçekleştirdi. Maltepe'de 23 Nisan Pazar günü sokak ortasında otomobile içerisinde bulunan şüphelilere yönelik yapılan operasyon düzenlendi. Operasyon anı güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken, otomobil içerisinde 3 şüpheli yakalandı. Dur ikazına uymayarak kaçan S.G. kovalamaca sonucunda yakalandı. S.G. üzerinde yapılan aramalarda 1.2 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
25 Nisan'da ise Ümraniye'de şüphe üzerinde durdurulan araç içerisinde yapılan kontrolde 7.36 gram metanfetamin bulundu. Araç içerisinde yakalanan şüphelilerin uyuşturucu maddeleri sakladıkları adresinde tespit edilmesi üzerine Sancaktepe'de bir adrese düzenlenen operasyonda 464 gram metanfetamin, 480 gram bonzai, hassas terazi 2 adet cep telefonu ele geçirildi. Ümraniye ve Maltepe'de yapılan operasyonlarda toplam 6 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.B. (25) ve E.B. (29) tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap