SON DAKİKA



Haber > Gündem > Lise öğrencisine taciz iddiasında polis serbest

Lise öğrencisine taciz iddiasında polis serbest

27 Kasım 2023 Pazartesi - 22:10




Kars'ta, 15 yaşındaki kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla tutuklanan polis memuru A.K., serbest bırakıldı





Kars'ın Selim ilçesinde 13 Ekim'de 15 yaşındaki kız öğrenci B.B.'yi taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve "çocuğa karşı cinsel taciz" suçlamasıyla tutuklanan polis memuru A.K. hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Lisedeki öğretmeninin hareketlerinden şüphelendiği kız öğrenci B.B., bir polis memurunu tacizle suçladı. Aile, Selim İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru A.K.'den, kızlarını taciz ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu.

ŞİKÂYETİN ARDINDAN SORUŞTURMA

Şikâyetin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında açığa alınan A.K., jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

NÖBETÇİ MAHMEDE TUTUKLANDI


Jandarmadaki ifadesinin ardından Selim Adliyesi'ne sevk edilerek nöbetçi mahkemeye çıkarılan A.K., "çocuğa karşı cinsel taciz" suçundan 13 Ekim'de tutuklandı.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Soruşturmanın tamamlanması ve delillerin toplanmasının ardından A.K. ara kararla yurt dışına çıkış yasağı ile adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap