SON DAKİKA



Haber > Gündem > Liderlerden 10 Kasım mesajları gelmeye devam ediyor

Liderlerden 10 Kasım mesajları gelmeye devam ediyor

10 Kasım 2023 Cuma - 10:46




Siyasi parti liderleri Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıl dönümü dolayısıyla paylaşımda bulundu.






Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Özel, İYİ Parti Lideri Akşener, Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, DEVA Partisi Lideri Babacan ve Yeniden Refah Partisi Lideri Erbakan sosyal medya hesaplarından anma mesajları yayımladılar.

Vefatının 85'inci yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk yurdun dört bir yanında saygı ve minnetle anılıyor. Siyasi parti liderleri de 10 Kasım dolayısıyla sosyal medya hesaplarından anma mesajları yayımladılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yaptıkları paylaşımlar ile Mustafa Kemal Atatürk'ü andılar.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yayımladığı mesajda, "Millî Mücadele’nin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümünde rahmetle yâd ediyorum" ifadelerini kullandı.


CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yayımladığı mesajda, "Aramızdan ayrılışının 85'inci yılında Atamızın iki büyük eserine, altı oka ve devrimlerine sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk ve ebedi Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla, minnetle anıyorum" ifadelerini kullanarak Atatürk'ün fotoğrafına yer verdi.


İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yayımladığı mesajda, "Aziz Türk milletinin umudu, gururu ve en kıymetli mücadelesinin adı; Mustafa Kemal'dir... Mavi gözlü bozkurdumuz, Atatürkümüzü saygı, rahmet ve minnetle anıyorum... Biz ondan razıyız, Allah da razı olsun. Ruhu şad, mekânı cennet olsun..." ifadelerini kullanarak Atatürk'ü anlattığı bir videosuna yer verdi.


GELECEK PARTİSİ LİDERİ DAVUTOĞLU

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu yayımladığı mesajda, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.


SAADET PARTİSİ LİDERİ KARAMOLLAOĞLU

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yayımladığı mesajda, "Vefatının 85. yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve bu vesileyle istiklalimiz uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha minnetle yad ediyorum" ifadelerini kullandı.


DEVA PARTİSİ LİDERİ BABACAN

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yayımladığı mesajda, "Aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullanarak Atatürk'ün bir fotoğrafına yer verdi.


YENİDEN REFAH PARTİSİ LİDERİ ERBAKAN

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yayımladığı mesajda, "Vefatının 85. yılında Gazi Mustafa Kemal’i, Milli Mücadele kahramanlarımızı ve bu vatan için canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum" ifadelerini kullanarak Atatürk'ün fotoğrafına yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap