SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kızının düğününde hayatını kaybetti!

Kızının düğününde hayatını kaybetti!

31 Temmuz 2016 Pazar - 17:20




Denizli’nin Serinhisar ilçesi Çarşı Camii’nin imamı Bekir Sıddık Yılmazkızının düğününde kalbine yenik düştü. Yılmaz'ın ailesi ani ölümle yıkıldı.





Denizli’nin Serinhisar ilçesi Çarşı Camisi'nde 26 yıldır imam hatiplik yapan Bekir Sıddık Yılmaz, kızı Rukiye Nur Yılmaz'ı Yusuf Sağun'la Şubat ayında düzenlenen törenle nişanladı. Genç çiftin dün Serinhisar'da düğünü yapılırken, imam Bekir Sıddık Yılmaz saat 01.00 sıralarında kalp krizi geçirdi. Yanında bulunanların haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ekipleri tarafından Serinhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, doktorların müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ANİ ÖLÜMÜ HERKESİ ÜZDÜ

Daha önce de kalp rahatsızlığı öğrenilen Yılmaz’ın ölümü ile ailesi ve yakınları hüzne boğuldu. Yılmaz'ın cenazesi bugün öğle namazını takiben 26 yıldır görev yaptığı Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Denizli'de Çakmak Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap