SON DAKİKA



Haber > Gündem > KYK yurdundaki acı ölümde kimin ihmali var?

KYK yurdundaki acı ölümde kimin ihmali var?

26 Ekim 2023 Perşembe - 19:04




KYK yurdundaki acı ölümde ihmal ihtimali!





Yetkili asansör firmalarından açıklama geldi. Asansörlerin denetim ve muayenesini yapan Akreditest isimli firma yetkilileri, yurtta bulunan asansörlerin denetimlerini kendilerinin yaptığını söyledi.

Kız yurdundaki denetimleri de Eylül ayında yaptığını söyleyen firma yetkilileri sorunları raporladıklarını aktardı. Akreditest firmasından edinilen bilgilere göre, periyodik bakımlar yapıldıktan sonra eğer kusur bulunursa bakım onarım firmasına bildiriliyor ve onlar da gerekli çalışmayı yapıyor.

Kız ve erkek yurtlarının bakım ve onarımından sorumlu Irmak Asansör ise asıl sorumlu firma. Şirketin ortağı Mustafa Büyükyapıcı, sorumluluk almayarak denetimleri yaptıklarını iddia etti. Büyükyapıcı, asansörlere en son ne zaman bakım ve onarım gerçekleştirildiği sorusuna karşılık ise "bilgi veremeyeceğini" söyledi.




Büyükyapıcı, ihmal iddialarıyla ilgili ise “İhmal sizin görüşünüzdür. Gereken incelemeler yapıldı.” dedi. Söz konusu açıklamaların ardından Büyükyapıcı'nın savcılığa henüz bir ifade vermediği öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap