SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kuryenin ölümüne intihar süsü verilmiş

Kuryenin ölümüne intihar süsü verilmiş

10 Aralık 2023 Pazar - 11:37




Somali Cumhurbaşkanının oğlu çarparak öldürmüştü: Kuryenin ölümüne intihar süsü verilmiş





Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Hassan Sheikh Mohamud’in aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer yaşadıklarını anlattı. "O adam polisler hatalı tutanak tuttuğu için elini kolunu sallayarak kaçabildi" diyen Göçer, "Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi. Eşimin motokurye arkadaşları ve kamuoyu baskı göstermeseydi belki de eşimin intihar ettiğini söyleyip olayı kapatacaklardı" şeklinde konuştu.

İstanbul’da 30 Kasım’da Avrasya Tüneli Aksaray çıkışında Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud’un oğlu Hassan Sheikh Mohamud’in kullandığı otomobil, motokurye Yunus Emre Göçer’e arkadan çarptı. Kazada ağır yaralanan Göçer kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybetti.

SOMALİ CUMHURBAŞKANININ OĞLU YURT DIŞINA KAÇMIŞTI

Göçer’e çarpan ve kazadan sonra olay yerinden kaçan Mohamud ise iddiaya göre polis tutanağında “motokurye hatalı gösterildiği” için karakoldaki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Ancak konuya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporunda Somali cumhurbaşkanının oğlu Mohamud, “asli kusurlu” bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mohamud hakkında yakalama kararı verse de şüphelinin 2 Aralık’ta yurt dışına kaçtığı ortaya çıktı.

Kuryenin ölümüne neden olmuştu: Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu yurt dışına kaçtı

İNTİHAR SÜSÜ VERİLMEYE ÇALIŞMIŞ

Motokuryenin eşi Öznur Göçer, Cumhuriyet’ten Cengiz Karagöz'e verdiği demeçte, “Yetkililer gereğinin yapılacağını söylüyor ancak ben bu söylenenlere ikna olamıyorum” dedi.
Kazanın ardından yetkililer tarafından motokurye Göçer’in acemi olup olmadığının sorgulandığını söyleyen Öznur Göçer, “Görüntüler ortaya çıkana kadar polis bize eşimin intihar ettiğini söyledi. Eşimin motokurye arkadaşları ve kamuoyu baskı göstermeseydi belki de eşimin intihar ettiğini söyleyip olayı kapatacaklardı” diye anlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap