SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kurnaz taktiksel bir adım

Kurnaz taktiksel bir adım

27 Nisan 2013 Cumartesi - 09:18




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısının ardından yaptığı yazılı açıklamada, toplantıda gündemdeki gelişmelerin ele alındığını b





Hükümetin, Türkiye'nin itibarını zedelediğini öne süren Bahçeli, ülkenin "önüne gelenin diklendiği, istikamet verdiği, hafife aldığı, ilkesiz, iddiasız ve korumasız" bir hale geldiğini savundu.  Milletin varlık ve birlik haklarının savunulmadığını iddia eden Bahçeli, şunları kaydetti: ''PKK'nın çekilmesi gibi bir iddia ve ifade tamamen asılsız, uydurma ve yalandır. Bölücü kanlı örgütün sembolik düzeyde sınır dışına çekilmesi, zaman kazanmaya, stratejik hedefleri için daha sıkı bir hazırlık yapmaya dönük sinsi ve kurnaz bir taktiksel adımdan başka bir şey değildir.'' Bahçeli, toplantıda bir araştırma sonucunu göstererek anketlerde CHP’den önde göründüklerini belirtti. Bahçeli’nin açıkladığı ankete göre, AKP’nin oy oranı yüzde 45, MHP’nin yüzde 21.2, CHP’nin ise yüzde 20.8. Son anketlerde yüzde 7′nin altında oy alan BDP ise MHP anketinde yüzde 7.9.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap