SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kupa töreninde vali ile İYİ Partili isim arasında arbede

Kupa töreninde vali ile İYİ Partili isim arasında arbede

16 Haziran 2023 Cuma - 09:23




TFF 2. Lig Play-off final maçında Bucaspor 1928’i 3-0 yenerek Spor Toto 1. Lig’e yükselen Şanlıurfaspor’un kupa töreni sırasında Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı İYİ Partili Emin Yetim arasında arbede yaşandı.





TFF 2. Lig Play-off final maçında Şanlıurfaspor’un Konya’da oynanan final karşılaşmasında Bucaspor 1928’i 3-0 yenerek Spor Toto 1. Lig’e yükselmesi kentte büyük coşkuya neden oldu. Maçı Topçu Meydanı’nda kurulan dev ekranda izleyen taraftarlar, bitiş düdüğüyle birlikte havai fişekler fişekler eşliğinde büyük sevinç yaşadı.

Kupa töreninde Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kulübün eski başkanı İYİ Partili Emin Yetim arasında kupa arbedesi çıktı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

2017 yılında küme düşerek 1. Lig’e veda eden Şanlıurfaspor, 6 yıl aradan sonra yeniden 1. Lig’e yükseldi. Kentin cadde, sokak ve meydanlarında kutlamalar geç saatlere kadar devam etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap