SON DAKİKA



Haber > Gündem > Koordinatlar saraydan

Koordinatlar saraydan

27 Eylül 2015 Pazar - 08:06




Kitapçı 1 Kasım’da yapılacak olan seçim için “Hukuk tanımayan, 13 yılda hepimizin başına türlü belalar açan, barış, kardeşlik, hoşgörü ve birlikte yaş





CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı 1 Kasım’da yapılacak olan seçim için “Hukuk tanımayan, 13 yılda hepimizin başına türlü belalar açan, barış, kardeşlik, hoşgörü ve birlikte yaşama kültürümüzü neredeyse yok eden AKP baskısından kurtulma seçimidir” dedi. “Hepimiz televizyonları, gazeteleri incelediğimizde, saray ayrı telden ortada dolaşan başbakan ayrı telden çalmaktadır.” diyen Kitapçı, “AKP’nin tüm koordinatları saraydan verilmektedir. Tarafsızlık yemini eden saray yöneticisi, AKP’yi dizayn etmeyi sürdürmektedir. Ülkenin çıkarları değil sarayın çıkarları her şeyin önüne geçmiştir. Çeşitli senaryolarla seçimleri lehlerine çevirmek için film çevirme peşinde olanların oyununu bozmalıyız. Bu millet kurtuluş mücadelesinden çıkmış, onurlu, gururlu dedelerin, ninelerin torunlarıdır. Hiçbir zorluk karşısında eğilmez. Bizleri bir birimize düşürmeye çalışanların oyununu sandıkta bozmalıyız. AKP baskısını sandıkta kırmalıyız. Komşu ülkelerle bizleri düşman eden, ülkemizin birliğini zedeleyen AKP bu seçimde yapıştığı koltuktan sizlerin oyları ile kaldırılmalıdır,Hukukun yeniden bağımsız, evrensel düzeye getirilmesi ve siyasetin etkisinden kurtarılması için AKP’nin gönderilmesi gerekir. Bunun için 1 Kasım seçimlerinde her bir vatandaşımız oyunu kullanmalı ve 13 yıllık baskıyı, hukuksuzluğu ortadan kaldırmalıdır. Millet iradesinden büyük güç olmadığını sarayda, saray yağcıları da görmelidir” ifadelerine yer verdi.

Mesut ERDOĞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap