SON DAKİKA



Haber > Gündem > Konuşması olay olmuştu, açıklama yaptı: ''Bize her yer Trabzon!''

Konuşması olay olmuştu, açıklama yaptı: ''Bize her yer Trabzon!''

15 Mayıs 2019 Çarşamba - 14:20




İmamoğlu'nu eleştirirken kullandığı sözler "Trabzon'a Yunan Benzetmesi" olarak yorumlanan Göksu'dan açıklama geldi.





Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu’nun Ekrem İmamoğlu’nu eleştirirken kullandığı sözler “Trabzon’a Yunan benzetmesi” şeklinde algılanmıştı. Büyük tepki çeken bu sözler üzerine Göksu sosyal medyadan açıklama yayınladı. 

“Bize her yer Trabzon “ diyen Göksu konuşmasında böyle bir benzetme yapmadığını ifade etti.

Göksu  “Bazı sosyal medya hesaplarında ve internet sitelerinde bir algı operasyonu yapılıyor. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP adayıyla ilgili Yunan gazetenin atmış olduğu bir manşet ile ilgili yapmış olduğum konuşmada Trabzonlularla ilgili bir beyanım olduğu ifade ediliyor. Oysa benim konuşmamın hiçbir yerinde  hiçbir şekilde Trabzonlu kardeşlerimizi ifaden hiçbir beyanım bulunmamaktadır. Şunu herkes bilsin ki, bu toprakların kardeşliği, bu ülkenin insanlarının kardeşliği, hepimiz aynı dağın yeli, aynı Allah’ın kulları olarak biz Trabzon’uz, Trabzon biziz. Trabzon bizim canımız, Trabzonlular bizim baştacımızdır. Bizim için her yer Trabzon’dur. Bunu herkes böyle bilsin.” İfadelerini kullandı.






 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap