SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu'ndan sapık yanıtı

Kılıçdaroğlu'ndan sapık yanıtı

07 Nisan 2016 Perşembe - 13:10




CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aile Bakanı'na yönelik uygunsuz sözleri nedeniyle gelen tepkilere yanıt verdi.





Kılıçdaroğlu:Kendisi değil mi Soma'da yüreği yanan gencecik insana İsrail dölü diye bağıran, şimdi kalkmış bize ders veriyor. Sapıklığın adresi konuyu saptırıyor. Hem cinsel sapıklığın hem siyasi sapıklığın adresi orada. Yani açıkca söylüyorum: Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu kadar açık, net söylüyorum.

Kendisine elli kez çağrı yaptım. Karşıma gel, senin istediğin televizyon kanallarında, psikologların da olduğu bir toplantıda oturalım, konuşalım sapık kimmiş. Beni neyle suçluyor? Ben bakan hakkında demişim ki, birilerinin önüne yatıyor. Deyimler sözlüğüne baktım: önüne dikilmek, önüne katmak, önüne yatmak deyimleri var. İki anlama geliyor: bir kimsenin önüne boylu bozunca uyanmak. örnek olarak: yıkımı önlemek için ekiplerin önüne yatıyor. İkinci anlamı, bir kişi ya da kurumu korumak amacıyla elindeki imkanları kullanmak. Bunu cinselliğe çekmek tam bir ahlaksızlık örneği. Ensar Vakfı'nın önüne yatıyorsun. Bir daha söylüyorum. Çocuklar tecavüze uğruyor, sen bakansın çocukları koruyacağın yerde vakfı koruyorsun. Ağrıma gidiyor. O çocuklar bizim çocuklarımız. Ben yeni bir kelime icat etmedim, kullandıkları kelimeyi kullandım. Vatandaş için kullanırken bir şey değil, biz onlar için kullanırken kıyafet kullanıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap