SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu'ndan Balıkesir Valisi'ne T.C. eleştir

Kılıçdaroğlu'ndan Balıkesir Valisi'ne T.C. eleştir

27 Ağustos 2013 Salı - 12:06




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir Valiliği’nin yenilenen tabelasına T.C. ibaresinin konulmamasına tepki gösteredi.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir Valiliği’nin yenilenen tabelasına T.C. ibaresinin konulmamasına tepki göstererek, “Ne diyor Vali; ‘T.C yazacaktım da tabela dar geldi’ diyor. Olacak şey mi bu. Sen devletin valisisin, sen T.C valisisin” dedi. Afyonkarahisar’da temaslarda bulanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir Valiliği’nin tabelayı yenilerken “alanın dar olması” ve “yazının uzaktan daha belirgin olması ve okunabilir olması amacıyla” T.C.’nin koymamasına sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Ne diyor Vali; ‘T.C yazacaktım da tabela dar geldi’ diyor. Olacak şey mi bu. Sen devletin valisisin, sen T.C valisisin. Sen bunu nasıl söylersin, ne oluyor valiye yerinde oturuyor, koltuğunda oturuyor. Ben bunu kabul etmiyorum, içime sindiremiyorum çünkü bu Türk bayrağının T.C.'si bize dedelerimizin armağanıdır” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap