SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kılıçdaroğlu evet diyecek!

Kılıçdaroğlu evet diyecek!

19 Mart 2017 Pazar - 15:18




Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun bir dediği bir dediğini tutmuyor. Esasen gizli olarak bizi destekliyor, ben sanıyorum





Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları dağıtım töreni ile “Okullar Hayat Bulsun Projesi” kapsamında Şehit Hüdai Çınar Ortaokulundaki fidan dikimi etkinliğine katıldı. Hüdai Çınar Ortaokulu Spor Salonunda gerçekleştirilen törende Bakan Eroğlu, salon girişinde protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından karşılandı. Törenin açılışında konuşan Bakan Eroğlu, AK Parti hükümetleri döneminde özellikle köylere ve ormancılığa verilen destekler hakkında bilgiler verdi.

BİR DEDİĞİ DİĞERİNİ TUTMUYOR

Esprili bir şekilde referandumda ‘hayır’ kampanyası yürüten CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun gizli bir şekilde ‘evet’ diyeceğini söyleyen Bakan Eroğlu, “CHP’ye gönül vermiş kardeşlerim var, onlara da sesleniyorum. Sayın Kılıçdaroğlu’nun bir dediği bir dediğini tutmuyor. Esasen gizli olarak bizi destekliyor, ben sanıyorum ki gizli bir şekilde ‘evet’ diyecek. Geçen gün ağzından kaçırdı ve aynen şunu söyledi; ‘Bu yeni sistem gelirse, vatandaş ‘evet’ derse cumhurbaşkanı ile başbakan kavga ederse ne olacak? Kriz çıkar’ dedi. Biz zaten böyle bir kriz çıkmasın diye bu sistemi getiriyoruz Sayın Kılıçdaroğlu. Burada kendisi resmen itiraf etti” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap