SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kırmızı ışıkta bekleyen araçlara otomobil çarptı: Yaralılar var

Kırmızı ışıkta bekleyen araçlara otomobil çarptı: Yaralılar var

29 Kasım 2023 Çarşamba - 15:50




Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kırmızı ışıkta bekleyen 2 cipe çarptı. Kartal'da meydana gelen kazada 3 kişinin yaralandığı bildirildi.





Kaza, saat 14.30 sıralarında Uğur Mumcu Mahallesi Şehit Aydın Çelik Caddesi'nde meydana geldi.

Sürücüsü Mehmet Yokhan'ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 TZ 3938 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Merve Çeliktepe yönetimindeki 34 RY 1908 plakalı cipe ve Turan Sarıalioğlu yönetimindeki başka bir cipe çarptı.

Kazada Mehmet Yokhan'ın kullandığı otomobilde bulunan Sema Taş, Yunus Yokhan ile Merve Çeliktepe yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilde sıkışan Sema Taş, itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası sürücü Mehmet Yokhan gözyaşlarını tutamadı. Kaza nedeniyle caddede trafik yoğunluğu oluştu.

 


Kırmızı ışıkta bekleyen araçlara otomobil çarptı: Yaralılar var

 

Kazayı gören Mehmet Ataç, " Siparişe gitmiştim oraya. 3 arabanın zincirleme kaza yaptığını gördüm. Bir tane kadının yüzü yaralanmıştı. O biraz ağırdı. Birisi hafif yaralıydı." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap