SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kemal Kılıçdaroğlu: Türk Tabipleri Birliği haklı çıktı

Kemal Kılıçdaroğlu: Türk Tabipleri Birliği haklı çıktı

27 Kasım 2020 Cuma - 15:05




Türk Tabipleri Birliği heyetinin, Alaattin Çakıcı'nın tehdit ettiği CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı geçmiş olsun ziyaretinde ana gündem pandemi oldu.





Türk Tabipleri Birliği Merkez Konsey üyeleri, Alaattin Çakıcı'nın tehdit ve hakaret ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Sağlık Bakanlığı'nın uzun bir süre sonra tüm Kovid-19 vakalarını açıklama kararı almasının ardından CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyaretin ana gündem maddesi de pandemi oldu.

TTB adına Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı, Genel Sekreter Prof. Dr. Vedat Bulut ve Merkez Konseyi Üyesi Doç. Dr. Deniz Erdoğdu’nun katıldığı ziyarette CHP heyetinde ise Genel Sekreter Selin Sayek Böke ve Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin yer aldı. 

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre, salgının geldiği aşamaya ilişkin Kılıçdaroğlu’na bilgi veren TTB heyeti, sağlık kurumlarının doluluk oranını ve sağlık çalışanlarının pandemi döneminde yaşadığı zorlukları anlattı. 

Kovid-19 salgını, Türkiye’deki aşı teknolojilerinin durumu gibi başlıkların konuşulduğu görüşmede Kılıçdaroğlu hekimlere Türkiye’nin gelecek dönemlere ilişkin yatırım vizyonunun ne olması gerektiğini sordu.


Türk Tabipleri Birliği’yle her zaman görüş alışverişi yapmak istediklerini belirten Kılıçdaroğlu, Türkiye’de pandemi sürecinin atlatılması sürecinde TTB'nin yaptığı açıklamalarla haklı çıktığını söyledi.

TTB'NİN YAPTIĞI ÇALIŞMALARA HAKLIMIZ VE PARTİMİZ GÜVENİYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yeniden vaka sayılarını açıklama kararını değerlendiren CHP lideri, Sağlık Bakanlığı’nın son açıklamalarıyla rakamların gizlendiğinin de ortaya çıktığını belirtti. 

Kılıçdaroğlu ziyarete gelen TTB yöneticilerine, "TTB’nin yaptığı çalışmalara halkımız ve partimiz güveniyor.  Bundan sonraki çalışmalarınızda sık sık görüş alışverişi yapalım bizleri de aydınlatın. Biz de buna göre programlar yapacağız” ifadelerini kullandı. 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap