SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışmasına başladı! Yavaş ve İmamoğlu detayı

Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışmasına başladı! Yavaş ve İmamoğlu detayı

08 Mart 2023 Çarşamba - 12:40




Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçimçalışmalarına başladı. İşte detaylar...





Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim takviminin açıklanmasının ardından 5 genel başkanın katılımıyla bir yol haritası toplantısı yaparak seçim kampanyasını başlatacağını duyurdu. Kampanya hazırlıklarına hız veren CHP, genel başkan yardımcılarından oluşan bir kampanya komisyonu kurdu. Bu komisyon, ilk olarak partinin seçim otobüsleri ve ses sistemlerinin bakımdan geçirilmesini, araç giydirmelerinin yapılmasını ve seçim sloganlarının belirlenmesini sağladı. Ardından broşür ve afişler bastırılacak.

HAREKETLİ MÜZİK OLMAYACAK

Ancak, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle kampanya dönemi boyunca hareketli müzikler tercih edilmeyecek. Bu sebeple, seçim kampanyası daha sakin ve sessiz geçecek.

MİLLET İTTİFAKI BİRLİKTE HAREKET EDECEK

Kampanya dönemi boyunca Kemal Kılıçdaroğlu, 81 ildeki seçmenleri ziyaret edecek.Kılıçdaroğlu, seçim bölgesine göre gezilerine devam ederken, Millet İttifakı'nı oluşturan partilerin genel başkanları da bu ziyaretlere katılacak.


MANSUR YAVAŞ VE EKREM İMAMOĞLU'DA KATILACAK

Kılıçdaroğlu, deprem bölgesi ziyaretlerinin ardından yol haritasını açıklayacağı bir tanıtım toplantısı yapacak. Bu toplantı için Ankara Spor Salonu görüşmeleri başlatıldı ve toplantı tarihi olarak 12 Mart ve 19 Mart tarihleri öne çıkıyor. Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra 5 partinin genel başkanları ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılacağı toplantıda, seçimin kazanılması durumunda yapılacak icraatlar açıklanacak.

Kılıçdaroğlu'nun seçim gezilerinin dışında, HDP'nin yanı sıra parlamentoda bulunmayan partilerin genel başkanları ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, destek isteyeceği de belirtiliyor. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve diğer genel başkanların, seçim kampanyasında birlikte çalışarak seçimi kazanmayı hedefledikleri anlaşılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap