SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kıblemiz bir safımız aynı

Kıblemiz bir safımız aynı

19 Mayıs 2013 Pazar - 09:39




MHP Trabzon teşkilatları tarafından organize edilen “Gönülde Birlik” gecesi yerel seçim startının ardından MHP’lileri bir araya getirdi.





Adem YILMAZ MHP Trabzon İl Teşkilatı, Milletvekili Koray Aydın’ın yanı sıra il, merkez ilçe, ilçe başkan ve yöneticileri, belde belediye başkanları ile KTܒden profesör ve akademisyenlerin de katıldığı "Gönülde Birlik" gecesinde buluştu. Trabzonspor başkan adaylarının da hazır bulunduğu gecede İl Başkanı Muammer Demeli partililere seslendi. Seçim müziklerinin de çaldığı toplantıda kongre sürecinin ardından bazı il başkan ve yöneticilerinin görevden alınmasıyla Koray Aydın ve Devlet Bahçeli taraftarları arasında varlığı öne sürülen kutuplaşmanın da ortadan kalktığı ve MHP’nin yerel seçimlerde Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde tek yürek hazırlandığı dikkatlerden kaçmadı. Bunun en büyük göstergesi ise, "Yürüyoruz, yürüyoruz, geleceğe doğru yürüyoruz. Lider Devlet Bahçeli ile yürüyoruz" sözleriyle çalan "Yürüyoruz Hedefe" adlı şarkı oldu. ETNİK KİMLİK MUCİDİ DEĞİLİZ "Gün, birlik beraberlik günüdür" diyerek partililere önemli mesajlar veren MHP İl Başkanı Muammer Demeli, "Gün, küskünlüklere gem vurup, birlik olmak günüdür. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için anlayışında olmak zorundayız. Gücümüzü kavga için değil birlik için harcamalıyız. Bizi parçalamak isteyenlere Türk milleti olarak cevap vermeliyiz. Türk milleti; Trabzon’dur, Ankara’dır, Diyarbakır’dır, İstanbul’dur. Türk milleti; kaynaşmadır, buluşmadır, tek yürek olmaktır, kardeşliktir, saadettir. MHP olarak kardeşliğimizin sürdüğü bin yıllık coğrafyada etnik kimlik mucitliğine girişmedik. Bizim kıblemiz bir, safımız aynıdır." Yemeğin ardından ise çeşitli yerel sanatçılar sahne aldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap