SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kayseri Valiliği'nden alkol alınan masada kız çocuğu oynatılmasıyla ilgili açıklama

Kayseri Valiliği'nden alkol alınan masada kız çocuğu oynatılmasıyla ilgili açıklama

30 Mayıs 2023 Salı - 16:29




Kayseri'de, sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda küçük bir kız çocuğunun alkol alınan masanın üzerine çıkarılarak oynatıldığı görüldü. Konuyla ilgili Kayseri Valiliği, soruşturmanın ardından olayın sorumluları hakkında işlem başlatıldığını bildirildi.





Kayseri'de, 3 gün önce  bir kişi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, küçük bir kız çocuğunun alkol alınan masanın üzerine çıkarılarak oynatıldığı görüntüleri paylaştı. Görüntüler kısa sürede binlerce kez izlendi. Konuyla ilgili Kayseri Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "27.05.2023 günü yapılan sosyal medya paylaşımında yaşı küçük bir kız çocuğunun alkol alınan bir masa üzerine çıkarılıp oynatıldığı görülmüştür. Emniyet birimlerimizce derhal başlatılan tahkikat ile sorumlular tespit edilerek gerekli işlemler başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.
Öte yandan görüntülerde, kız çocuğunun alkol alınan masanın üzerine çıkarılarak oynatıldığı, çevredekilerinde alkışladığı görüldü. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap