SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karısını çalıştığı işyerinde katletti! Kayınvalidesinin sözleri yürek dağladı

Karısını çalıştığı işyerinde katletti! Kayınvalidesinin sözleri yürek dağladı

22 Ağustos 2023 Salı - 10:53




Antalya’nın Kepez ilçesinde M.Y. isimli zanlı, tartışma yaşadığı eşi Sümeyye Yavlak’ı çalıştığı zincir markette defalarca bıçaklayarak öldürdü. Yaşanan olayın ardından M.Y. olay yerinden kaçarken acı haberi alan Sümeyye Yavlak’ın kayınvalidesi Emel Yavlak, “Kuzum kuzum ölmeye mi geldin. Yavruma ben ne diyeceğim. Yavrum yavrum” diyerek feryat etti.





Olay Kepez ilçesi Yeni Emek Mahallesi Şelale Caddesi üzerindeki bir zincir market şubesinde saat 18.30 sırasında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, tüp gaz ve petshop üzerine esnaflık yapan M.Y. (32) ile eşi 1 çocuk annesi Sümeyye Yavlak (25) arasında şiddetli geçimsizlik başladı. Sık sık yaşanan tartışmalara rağmen genç kadın evini ve eşini terk etmedi.

Çalıştığı yere gitti

Çift arasında bu sabah yine tartışma yaşandı. M.Y., öğle saatlerinde konuşmak için eşinin çalıştığı zincir market şubesine geldi. İddiaya göre olumsuz cevap alan M.Y. marketten ayrıldı.

Önce bıçakla kovaladı

Akşam saatlerinde yeniden markete gelen M.Y., bir kez daha eşiyle konuşmak istedi. Markete giren şahıs, tartıştığı eşini bıçakla kovalamaya başladı. Büyük korku yaşayan iki kadın market çalışanı hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Eşini saklandığı depoda bulan M.Y., kapıyı kırdıktan sonra genç kadını defalarca bıçakladı.


Zanlı elinde bıçakla kaçarken, adrese gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde 1 çocuk annesi kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından genç kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kaçan cinayet zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Kayınvalide feryat etti

Öte yandan acı haberi alarak olay yerine gelen Sümeyyye Yavlak’ın kayınvalidesi Emel Yavlak, “Kuzum kuzum ölmeye mi geldin. Yavruma ben ne diyeceğim. Yavrum yavrum. Niye geldim kuzum buraya niye geldin. Aman Ya Rabbim şaka deyin ne olur, rüya deyin. Kuzum kuzum ciğer parem” diye feryat etti.

Sümeyye Yavlak’ın cenazesini görmek isteyen ablayı ise yakınları güçlükle sakinleştirdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap