SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kardeşliğimize kurşun sıktılar

Kardeşliğimize kurşun sıktılar

04 Ağustos 2016 Perşembe - 15:53




Başbakan Binali Yıldırım, Oda ve Borsa Başkanları'nı Çankaya Köşkü'nde açıklamalarda bulundu.





Türkiye'nin bütün kazanımlarında sizin ve temsil ettiğiniz kesimlerin çok büyük etkisi var. Yapılan bir çok sosyal işte sizin akıl teriniz, alın teriniz var. Bu emek ve fedakarlığınız için sizlere şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum.

15 Temmuz darbe girişimine karşı hiç tereddüt etmeden milletten yana tavır koyduğunuz için sizleri kutluyorum. Yeni bir dönem başladı. 15 Temmuz Türk siyasi tarihi için bir dönüm noktasıdır. 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün dehşet saçan darbe girişimine şahit olduk.

KARDEŞLİĞİMİZE KURŞUN SIKTILAR

O uzun karanlık gecede hainler, kayıtsız şartsız milletindir diye övündüğümüz Meclis'i, MİT', Türksat'ı, Genelkurmay'ı ve daha bir çok kritik yeri bombaladılar, ateş ettiler. Kardeşliğimize adeta kurşun sıktılar. Asker kıyafeti içerisindeki bu teröristler 238 vatandaşımızı kalleşçe katlettiler. 2190 vatandaşımızı da yaraladılar. Bu nedenle 15 Temmuz demokrasi şehitlerimize, PKK terör örgütüne karşı hayatını ortaya koyan şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Şehitlerimizi ve onların bize bıraktıkları mesajı hiç ama hiç unutmayacağız. Onlar sayesinde bu bayrak hiç inmedi.

OHAL'İ HALK İÇİN DEĞİL KENDİMİZ İÇİN İLAN ETTİK"


Darbecilerin hızla tespit edilmesi ve adalete verilmesi amacıyla OHAL ilan edildi. Biz OHAL'i millete değil kendimize ilan ettik. Çünkü ülkeyi büyük bir tehlikenin eşiğine getiren bu ihanet şebekesini bütün kurumlardan, kılcal damarlardan çıkarmak için böyle bir OHAL'e ihtiyacımız vardı. Ekonomik ve sosyal hayat eskisinden daha fazla canlanarak devam etti. Dedik ki Meclis'i bombalayabilir, insanlarımızı tarayabilirsiniz ama bu milletin muasır medeniyetler seviyesine çıkmasını engelleyemezsiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap