SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karadenizliler Gaziantep'te Hamsi Festivali'nde bir araya gelecek

Karadenizliler Gaziantep'te Hamsi Festivali'nde bir araya gelecek

04 Şubat 2024 Pazar - 11:45




Gaziantep'te Hamsi Festivali'nin ilki düzenlenecek.





Gaziantep Karadenizliler Derneği’nin organize ettiği ‘1. Hamsi Festivali’ 7-11 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacak. Gaziantep Karadenizliler Derneği Başkanı Ali Selçik, başarılı çalışmalarına bir yenisini daha eklerken tüm hemşehrilerini ve Gazianteplileri festivale davet etti.

Gaziantep’te 100. Yıl Parkı Kermes Alanı’nda (Ulu Cami arkası) 7 Şubat’ta başlayacak olan hamsi festivalinin açıl töreninin 9 Şubat Cuma günü saat 15.00’da yapılacağını belirten Selçik, “Kıymetli hemşehrilerim, 2000 Yılında kurulan derneğimizin Gaziantep’te ilk kez yapacağı Gaziantep Karadenizliler Hamsi Festivali Şenliğini organize etmek bana nasip oldu. Çok emek verdik, çok çalıştık.

Yöresel ürünlerimizle, horon ekibimizle ve birbirinden kıymetli sanatçılarımızla güzel bir festival hazırladık. Tüm hemşehrilerimizi Gaziantep’e bekliyoruz. Şunu söylemekte fayda buluyorum.

Karadeniz’in ve Trabzon Çarşıbaşı’nın evladıyım. Kapımız gelen tüm hemşehrilerimize açıktır. Bu etkinliğimizin gerçekleşmesinde başta Gaziantep Valimiz Sayın Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin, vali yardımcılarımıza, kaymakamlarımıza, bürakrotlarımıza ve belediyedeki ilgili kurum yöneticilerimize, Karadeniz Bölgesinde her zaman yanımızda olan ilçe belediye başkanlarımıza ve sivil toplum kuruluşu yöneticilerimize ve dernek yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Festival kapsamında Karadeniz Bölgesine özgü yöresel ürünlerin satışının yapılacağı stantlar kurulacağını belirten Selçik, Cuma günü Özgün Can Kaya, Cumartesi günü Ali Alkurt ve Pazar günü de Mehmet Yılmaz konserlerinin tüm katılımcılara ücretsiz olarak gerçekleştirileceğini belirtti.


Karadenizliler Gaziantep'te Hamsi Festivali'nde bir araya gelecek

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap