SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karadeniz çöp deniz

Karadeniz çöp deniz

27 Haziran 2012 Çarşamba - 17:38




Rize Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Amirliği’ne bağlı balık ve kurbağa adamları denizlerin temiz tutulmasının gerekliliğine dikkat çekmek için denizden





Rize Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen Yaz Spor Şenlikleri kapsamında, “denizin temiz tutulmasının gerekliliğine” dikkat çekmek için denizden çöp toplandı. Rize Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Deniz Şubesi Amirliği balık ve kurbağa adamları tarafından Çaykur önünde yarım saat süre ile dalınarak denizin altındaki çöpler yüzeye çıkartıldı. Denizden buzdolabı, otomobil lastikleri, elektrik kabloları ve şişe gibi çöpler de çıkartıldı. Rize Emniyet Müdürlüğü Deniz Şubesi Amiri Başkomiser kurbağa adam Ergün Çetin yaptığı açıklamada, denizlerdeki yaşamın korunması için denizlerim temiz tutulması gerektiğini savunarak denizlerin temiz tutulmasının gerekliliğine dikkat çekmek için etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Denizden çıkartılan çöpler bir süre sahilde sergilenecek.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap