SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kar yeniden geliyor! Hava durumu haritası uyarı veriyor

Kar yeniden geliyor! Hava durumu haritası uyarı veriyor

06 Şubat 2022 Pazar - 10:19




Meteoroloji, 6-10 Şubat tarihlerini içeren 5 günlük hava raporunu yayınladı. Buna göre Çarşamba ve Perşembe günü kar yağışı, tüm yurdu etkisi altına alacak. Öte yandan sıcaklık batıda yükselmeye devam ediyor. Kastamonu, Bartın, Sinop da sağanak Kastamonu, Artvin ve Ardahan'da kar yağışı bekleniyor. İşte yapılan son hava durumu açıklaması...





Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahminlerini paylaştı. Yurtta yer yer sağanak yağışın etkili olması beklenirken Kastamonu, Artvin ve Ardahan'da kar yağışı bekleniyor. 5 günlük hava durumu raporuna göre ise Çarşamba ve Perşembe günü kar yağışı, tüm yurdu etkisi altına alacak.

Sağanak yağış beklenen iller:  Kastamonu kıyıları ile Bartın ve Sinop çevrelerinde bugün yağış bekleniyor.

Kar yağışı beklenen iller: Kastamonu, Artvin ve Ardahan çevrelerinde kar yağışı bekleniyor.

Çarşamba ve perşembe gününe dikkat!

Hava sıcaklıkları yurt genelinde yükselirken, 5 günlük haritada çarşamba günü dikkat çekti. Çarşamba günü yurdun büyük bir bölümünde kar yağışı yeniden etkisini göstermeye başlayacak.

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güneydoğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
kar

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap