SON DAKİKA



Haber > Gündem > ‘Kahraman ordumuz destanlar yazıyor’

‘Kahraman ordumuz destanlar yazıyor’

18 Mart 2024 Pazartesi - 09:20




Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle şehit ailelerinin katılımıyla tören düzenledi.





Şehit ailelerinin de yer aldığı törene Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral
Metin Gürak, kuvvet komutanları ve bakan yardımcıları katıldı. Törende, şehit babası Derde Öztürkmen, şehit aileleri adına konuşma yaptı. MSB Mehteran Birliği ile Armoni Mızıkası’nın türkü ve marşlar seslendirdiği törende, protokol üyeleri şehit aileleri iç içe oturdu.

‘Yeriniz başımızın üzerinde’

Güler, törende yaptığı konuşmada, özetle şunları söyledi:

Ülkemizin böylesine önemli misyonlar üstlendiği bu süreçte Türk Silahlı Kuvvetlerimiz de son bir asrın en yoğun, en etkili faaliyetlerini icra ederek birbirinden kritik görevleri aynı anda yerine getirmektedir. Nitekim kahraman ordumuz, bir yandan hudutlarımızın güvenliğini sağlarken aynı zamanda yurt içinde ve sınır ötesinde de terörle mücadelede büyük başarılar kazanıyor, şanlı tarihine yaraşır destanlar yazıyor. 

(Şehit ailelerine) Sizler, üstüne titrediğiniz sevdiklerinizi, kutsal değerlerimiz uğruna feda ettiniz. Yeriniz, başımızın üzerindedir. Ana, babasından, evladından, kardeşinden, eşinden ve sevdiğinden ayrılmanın acısını en derinden sizler yaşıyorsunuz. Emsalsiz fedakârlıklarınız için Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimiz sizlere minnettardır” diye seslendi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap