SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kadın hırsız, çocuğu ve arkadaşlarıyla motosiklet çaldı

Kadın hırsız, çocuğu ve arkadaşlarıyla motosiklet çaldı

26 Ekim 2023 Perşembe - 10:36




Adana'da çocuğu ve arkadaşlarıyla hırsızlığa çıkan bir kadının, hemcinsinin motosikleti çaldı. Yakalanan şüpheli emniyetteki ifadesinde, ”Çocuğumu gezdirmek için çıktım, arkadaşım çaldı” diyerek kendisini savundu.





Alınan bilgiye göre, olay 19 Ekim günü Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Figen B. (25), 19 Ekim günü Reşatbey Mahallesi'nden Perihan D.'nin (26) motosikletini yanındaki arkadaşlarıyla birlikte çalarak kayıplara karıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek Figen B.'nin kimliğini tespit etti, ardından Figen B.'yi Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi'nde ara sokaklarda yakaladı.

12 farklı suçtan kaydı bulunan Figen B.'nin, 5 yaşındaki çocuğuyla birlikte yanında bulunan arkadaşlarıyla motosiklet hırsızlığı yaptığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

“ARKADAŞIM ÇALDI”

Gözaltına alınan Figen B. emniyetteki ifadesinde, ”Arkadaşım çaldı, çocuğumu gezdirmek için çıktım, ben çalmadım ama çalıntı olduğunu biliyordum” dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Figen B., kocası cezaevinde olduğu için çocuğuna bakmakla yükümlülüğünden dolayı adli kontrolle serbest bırakıldı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap