SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kabus 40 günlük evliyken başladı: Sabah 8’de yine oradayım

Kabus 40 günlük evliyken başladı: Sabah 8’de yine oradayım

12 Ağustos 2023 Cumartesi - 15:46




Uzaklaştırma kararı olmasına rağmen sözlü ve fiziki saldırısına uğradığı eski eşinden, biber gazı sıkarak kurtulan Havanur Akan, “Ben onun tedavi görmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunu ona yaptıran ne bilmiyorum, sürekli kafasında kuruyor. Yeni iş yerimi bulmuş, patronumla tehdit ediyor” dedi.





Samsun İlkadım ilçesinde yaşayan Havanur Akan, 2020 yılında o dönemde çağrı merkezinde tanıştığı Eren Çakırgül (28) ile evlenerek Erzurum'a yerleşti. İddiaya göre evliliğinin 40’ıncı gününde eşi tarafından darbedilen Akan’ın omzu alçıya alındı ve bir süre sonra da ağzına silah dayayarak tehdit edildi. Bunun üzerine Samsun’a ailesinin yanına dönen Akan, hamile olduğunu öğrendi. Müjdeli haberi vermek isteyen Havanur Akan, eşinden ‘O çocuk benden değil, sen Samsun’a gidince hamile kaldın’ cevabını aldı ve Erzurum’a döndüğü 3’üncü ayda maddi geçimsizlik nedeniyle çıkan kavgada, Eren Çakırgül tekmeler savurmaya başladı. Hastaneye giden Akan, düşük yaptığını öğrendi. Tekrar memleketi Samsun’a dönen Havanur Akan, açtığı boşanma davasını kazandı.

Hakkında uzaklaştırma kararı olan ihraç uzman çavuş Çakırgül, dün Akan’ın evinin önüne geldi. Eren Çakırgül’ü gören Havanur Akan, cebinden telefonunu ve biber gazını çıkardı. Eski eşi sözlü ve fiziki saldırıda bulununca Akan, biber gazını kullanıp, o anları kayıt altına aldı. Darp raporu alan Akan’ın ifadesine başvuran polis ekipleri, Eren Çakırgül’ün yakalanması için çalışma başlattı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap