SON DAKİKA



Haber > Gündem > İzmir'deki saldırıda ürküten detaylar!

İzmir'deki saldırıda ürküten detaylar!

06 Ocak 2017 Cuma - 12:52




Adalet Bakanı Bozdağ İzmir'deki saldırı ile ilgili ürkütücü detaylar paylaştı. Bakan Bozdağ 7 duvar delebilecek tank savarın bulunduğunu söyledi.





İzmir'deki terör saldırısı ile ilgili bilgi veren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ saldırı sonrasında 18 kişinin gözaltına alındığını belirtirken saldıyı yapan terör örğütünün PKK olduğunu, teröristlerin ise kimliklerinin belirlendiğini ancak bunu şimdilik paylaşamayacaklarını söyledi.

DUVAR DELEN 7 TANK SAVAR!

Bakan Bozdağ saldırının detayları ile ilgili ürkütücü bilgiler paylaştı... Bakan Bozdağ teröristlerin yanında 7 tank savarın bulunduğu ve bunların duvarları dahi delebilecek güçte olduğunu söyledi.

Bakan Bozdağ'ın açıklamaları şöyle;

"İki terörist olay yerine iki araçla eşzamanlı geldi. Araçları patlatarak ve ellerindeki silahlarla adliyeye saldırıcaklardı. Bir tanesi terör savcılarının bulunduğu blok tarafından inmesi hedeflerini de ortaya koyuyor. Kahraman polisimiz fedakarca mücadele ediyor. Erken müdahale olunca teröristlerin planı bozuldu. Teröristlerde tank savar olarak tanımlayacağımız silahlar var. Bunlardan 7 tane var ve bunlar duvar delebilecek etkiyi yapabiliyor.  Tüm detaylar ışğında teröristlerin adliyeye girmeyi planladıkları net olarak gözüyor."


Teröristlerin üzerinde yapılan aramada Kalaşnikof tüfek, RPG 7 ve ona ait 7 adet fişek, 2 anti tank mayını, 2 personel mayını ile 8 adet el bombası ele geçirilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap