SON DAKİKA



Haber > Gündem > İzmir'de kaymakamlık binası ile Kızılay Kan Merkezi yıkıldı

İzmir'de kaymakamlık binası ile Kızılay Kan Merkezi yıkıldı

30 Ekim 2020 Cuma - 17:08




İZMİR'deki 6.9 şiddetindeki depremde çok sayıda bina yıkıldı. Ölü ve yaralıların öldüğü bilgisi geldi. Bayraklı İlçesinde kaymakamlık binası ile Kızılay Kan Merkezi yıkıldı.





İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarındaki 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından sokaklara dökülen vatandaşlar, dışarıda bekleyişlerini sürdürüyor. Bazı binaların yıkıldığı kentte, vatandaşlar büyük bir korku yaşadıklarını belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 120 kişinin depremden etkilendiğini açıkladı.

Depremin ardından 4,1, 4,2 ve 4,8 büyüklüklerinde artçı depremler meydana geldi. Bayraklı İlçesinde kaymakamlık binası ile Kızılay Kan Merkezi yıkıldı.

Yollarda trafik yoğunluğu oluştu

Bu arada depremin ardından kent merkezinde iş yerlerinden çıkan vatandaşlar, operatörlerdeki yoğunluk nedeniyle yakınlarına ulaşamayınca, tedirgin olup yollara düştü. Bu nedenle kent merkezindeki yollarda trafik yoğunluğu oluştu.


En fazla yıkımın yaşandığı ilçede enkaz altında kalan vatandaşlar olduğu belirtiliyor. Arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap