SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstifa edeceği konuşuluyordu! Cahit Özkan'dan Erdoğan'a manidar şiir

İstifa edeceği konuşuluyordu! Cahit Özkan'dan Erdoğan'a manidar şiir

19 Mayıs 2022 Perşembe - 10:48




Birleşik Arap Emirlikleri'yle ilgili sözleri sonrası AK Parti'den istifa edeceği konuşulan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'dan yeni hamle geldi.





Birleşik Arap Emirlikleri'yle ilgili sözleri gündeme düşen ve AK Parti içinden de tepki gören AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Özkan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la olan fotoğrafını paylaşarak Abdurrahim Karakoç'un dizelerini yazdı: "Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz."

NE OLMUŞTU?

Cahit Özkan, "Belki de Birleşik Arap Emirlikleri baktı ki Türkiye’ye diz çöktüremiyor, baktı ki Türkiye’nin istiklalini engelleyemiyor, o zaman teslim oldu" demişti. Kamuoyunda tartışma yaratan ifadeyle ilgili AKP Sözcüsü Ömer Çelik ise "Beyanları partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır" açıklamasında bulunmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap