SON DAKİKA



Haber > Gündem > İşte çöp evde bulunan çocuğun son hali!

İşte çöp evde bulunan çocuğun son hali!

25 Temmuz 2022 Pazartesi - 15:52




Bursa'da 1 yıl boyunca evde kilitli tutulan 9 yaşındaki çocuğun genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Öte yandan devlet korumasına alınan çocuğun son hali ortaya çıktı.





Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan çöp evde bulunan 9 yaşındaki çocuğun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Prof. Özkan, "Zayıf ama genel sağlık durumu iyi" dedi.

Özkan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: "Amacımız, bu yaşadığı şeyleri geride bırakabilmesi için çocuğu güçlü yetiştirebilmek. Boyu 138 santimetre, kilosu 17. Bunları 1 yıl içinde olması gereken düzeye çıkması için elimizden geleni yapacağız. Durumu orta iyi diyebiliriz. Organ yetmezliği mevcut değil. Amaç yaşıtlarını yakalayabilmesi. Korkak ve konuşmayan bir çocuktu fakat bizimle iletişime geçiyor ve gülümsüyor."

 




SON HALİNİN FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Bursa'da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkonulup, baygın halde bulunan Cem Muhammet A. (9), Antalya’da devlet korumasına alındı. Emniyete götürülen Yasemin A. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Cem Muhammet A., çöp evden kurtarılıp, hastanedeki tedavisinin bitmesinin ardından Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekiplerince berbere götürülüp, saçları kestirildi. Duş aldırılıp, temizlendi, tırnakları da kesildi. Cem Muhammet A.'nın, dün Antalya’da annesine teslim edildikten sonra ilk olarak ondan kuruyemiş ve çikolata istediği öğrenildi. Cem Muhammet A.'nın kuruyemiş yerken de fotoğrafları ortaya çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap