SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstanbul'da 'kısa mesafe' dehşeti! Taksiciden beyin ölümüne götüren dayak

İstanbul'da 'kısa mesafe' dehşeti! Taksiciden beyin ölümüne götüren dayak

18 Ağustos 2023 Cuma - 12:53




Beyoğlu'nda evine gitmek için durdurmak istediği taksinin şoförü tarafından kısa mesafe nedeniyle araca alınmayan taksiciyle tartıştı Taksici tarafından sokak ortasında tekme ve yumruklarla dövülen adam beyin kanaması geçirdi. Talihsiz adamın kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Dehşet anları ise anbean kameralara yarsıdı.





Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 10.30 sıralarında Beyoğlu Asmalı Mescid Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaklaşık 11 yıl önce ailesiyle birlikte yurda gelen 57 yaşındaki Fas uyruklu Jamal Doumane, çeşitli işlerde çalıştıktan sonra bir gece kulübünde bodyguardlık yapmaya başladı. Bu süre içerisinde ikamet izninin süresi dolan adam, ülkesi Fas'a döndü. Yaklaşık 3 ay sonra geri gelen adam, ikamet iznine başvurarak sonucunu beklemeye başladı. 

KISA MESAFE DİYEREK ALMADIĞI ADAMI DÖVDÜ

Bu süre zarfında adam olay günü arkadaşlarını ziyaret etmek için eskiden çalıştığı gece kulübüne gitti. Sabah saatlerinde kulüpten çıkan Doumane, Şişli Mecidiyeköy'deki evine gitmek için yoldan geçen bir taksiyi durdurdu. Taksici iddiaya göre adamı, gideceği adresi kısa mesafe bulması nedeniyle aracına almadı. Bunun üzerine duruma sinirlenen Doumane, giden taksinin arka tamponuna eliyle vurdu. Bu duruma sinirlenerek aracından inen taksici ile adam arasında tartışma çıktı. Tartışmanın bir anda kavgaya dönüştüğü olayda, taksici adamı iterek yere düşürdü. Yerden kalkan adam, taksicinin üstüne yürüyerek kavgayı sürdürdü. Devam eden kavgada taksici, attığı yumrukla Doumane'yi bir kez daha yere düşürdü. Başını asfalta çarpan adam olduğu yerde hareketsiz şekilde kalırken, taksici ise aracına binerek kaçtı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap