SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstanbul'da doktor doktoru bıçaklayıp öldürdü!

İstanbul'da doktor doktoru bıçaklayıp öldürdü!

11 Ekim 2019 Cuma - 10:36




İstanbul Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesinde dehşet anları yaşandı. Görevli 2 doktorun aralarında 'az çalışma' tartışması çıktı. Bıçaklı kavgada 30'un üzerinde bıçak yarası olduğu belirtilen Kaan Erol hayatını kaybetti. Meslektaşının ölümüne neden olan doktor Yavuz Sümter, gözaltına alındı.





Sarıyer'deki Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi'nde 2 asistan doktor arasında çıkan bıçakla kavgada, bir doktor hayatını kaybetti.

"AZ ÇALIŞMA" TARTIŞMASI

Edinilen bilgiye göre Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi'nde görevli asistan doktor Yavuz Sümter (29) ile asistan doktor Kaan Erol (26) arasında "az çalışma" tartışması çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü.

30'UN ÜZERİNDE BIÇAK YARASI

Yavuz Sümter,  yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak Kaan Erol'u defalarca bıçakladı. Ağır yaralanan Erol, meslektaşlarınca yapılan ilk müdahalenin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Hastanesi'ne götürüldü. 30'un üzerinde bıçak yarası olduğu belirtilen Kaan Erol hayatını kaybetti.

GÖZALTINA ALINDI

Yavuz Sümter, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap