SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstanbul’da 'Kalkan' Operasyonu

İstanbul’da 'Kalkan' Operasyonu

23 Ocak 2024 Salı - 10:04




İstanbul’da göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik gerçekleştirilen “Kalkan-10” Operasyonunda 9 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı.





İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden, İstanbul’da göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik olarak gerçekleştirilen ‘Kalkan-10’ operasyonu ile 9 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu.

6 KİŞİ TUTUKLANDI

Konuya ilişkin bilgi veren Yerlikaya, “İstanbul’da göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik gerçekleştirilen ‘Kalkan-10’ Operasyonunda 9 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı. Organizatörlerden; 6’sı tutuklandı, 3’ü hakkında adli kontrol kararı verildi. Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı koordinesinde; İstanbul Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonlar sonucu; suçta kullanıldığı tespit edilen 5 araca el konuldu” ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap