SON DAKİKA



Haber > Gündem > Isparta'da korkunç kaza! Takla atan otomobilde 2'si ağır 4 kişi yaralandı

Isparta'da korkunç kaza! Takla atan otomobilde 2'si ağır 4 kişi yaralandı

23 Ağustos 2023 Çarşamba - 14:58




Isparta Yalvaç'ta seyir halindeyken kontrolden çıkan araç takla attı. Meydana gelen kazada trafik kazasında 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.





Kaza, bugün Isparta’nın Yalvaç ilçesi Bahtiyar köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 35 KGD 93 plakalı S.A.K (58) hakimiyetindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kazada sürücü ve otomobilde yolcu olarak bulunan eşi R.K. ve çocukları Ş.A.K. ile M.E.K. yaralandığı belirlendi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan ekiplerin kaza ile ilgili inceleme başlattığı öğrenilirken, Kazada yaralanan Ş.A.K. ve M.E.K’nin hayati tehlikelerinin olduğu ve Isparta Süleyman Demirel  Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap