SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Saymaz Erdoğan’ın Ahmet Davutoğlu planını açıkladı!

İsmail Saymaz Erdoğan’ın Ahmet Davutoğlu planını açıkladı!

31 Ekim 2021 Pazar - 14:43




İsmail Saymaz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ahmet Davutoğlu ve Ahmet Babacan planını açıklarken "Bu isimleri başka etkinliklere davet ettiğini göreceğiz" diye söyledi.





Gazeteci İsmail Saymaz yorumcusu olduğu kanalda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AKM’nin açılışına Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu ve partisini davet etmesi durumunu analiz etti.

“ERDOĞAN’I HAFİFE ALMAK SEÇİMİ KAYBETMEKTİR”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çok tecrübeli bir siyasetçi olduğunu “Erdoğan kaybetmek üzere seçimin gelmesini beklemeyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hafife almak seçimi kaybet demektir” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ahmet Davutoğlu’nu Taksim’deki AKM’nin açılışına çağırmasının bir plan olduğunu iddia eden İsmail Saymaz “Önümüzdeki günler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ahmet Davutoğlu’nu başka etkinliklere çağırmasına tanık olacağız. Ali Babacan’ı bir etkinlikte göreceğiz biz. Hatta bakmayın şu ! Meral Akşener’in yanında Kürdistan dediler sesini çıkarmadı’ söylemine yarın burası Kürdistan diyecekler. AK Parti kadar Türk siyasi tarihinde bu kadar dün ettiği yemini sabah yutan bir siyasi parti daha gelmemiştir. Tüm bu taktikleri biz göreceğiz önümüzdeki günlerde. Yarın bir gün Davutoğlu’na ‘sizin ne işiniz var HDP’nin yanında’ diye söylenecek ” diye konuştu.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap