SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Saymaz: ''Demirtaş, TRT’ye çıkıp HDP’lilere “CHP’ye oy vermeyin” deseydi şimdi özgürdü''

İsmail Saymaz: ''Demirtaş, TRT’ye çıkıp HDP’lilere “CHP’ye oy vermeyin” deseydi şimdi özgürdü''

03 Aralık 2019 Salı - 12:35




Gazeteci Yazar İsmail Saymaz, Halk TV’de Gürkan Hacır’ın sunduğu “Şimdiki Zaman” programına konuk oldu.





Saymaz, hapishanede rahatsızlanan ve hastaneye sevk edilmeyen HDP Eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın durumu hakkında yorum yaptı.

İsmail Saymaz’ın Demirtaş ile ilgili açıklamaları şu şekilde:

Selahattin Demirtaş gibi cezaevinde bulunan herkesin canlı devlete emanettir. Devlet kulağının üstüne yatamaz.Hele hele Selahattin Demirtaş gibi biri, Cumhurbaşkanı adayı olmuş, milletvekili olmuş, avukat kimliği olan ve toplumun bir kesimde karşılığı olan bir siyasetçinin bir hafta önce bilincini kaybedecek şekilde hasta olmasına rağmen ve bu bilinmesine rağmen hastaneye sevk edilmeyip, Demirtaş’ın kardeşi tarafından kamuoyuna duyrulduktan sonra Sağlık Bakanlığı’nın harekete geçmesi kabul edilir bir durum değil. Sağlık Bakanlığı’nın daha önceden bu tedbiri alması lazımdı.Adalet Bakanlığı’nın tedbir alması lazımdı.

Maalesef Selahattin Demirtaş seçim döneminden önce, Osman Öcalan gibi televizyonlara çıkıp ey kürtler! ey HDP tabanı! Oyunuzu CHP’ye vermeyin tarafsız kalın deseydi bugün özgürdü.Selahattin Demirtaş bunu demediği için cezeevinde ve hastaneye götürülmüyor.
 

Beğendim
16
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap