SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Balaban finalde çekildi başpehlivanı Mustafa Batu oldu

İsmail Balaban finalde çekildi başpehlivanı Mustafa Batu oldu

13 Kasım 2023 Pazartesi - 13:45




Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Fethiye Yağlı Güreşleri’nin finalinde Mustafa Batu ile İsmail Balaban karşılaştı. Rakibine sinirlenen İsmail Balaban güreşten çekildi ve başpehlivan Mustafa Batu oldu.





Karaçulha Mahallesi’ndeki Kovanlık mevkiinde Ramazan Çatal anısına bu yıl ilki gerçekleştirilen yağlı güreşlere çeşitli illerden 63’ü başpehlivan 450 güreşçi katıldı. Güreşler sırasında etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle pehlivanlar zor anlar yaşadı. Bazı pehlivanlar sahadan ayrıldı, bazıları da sağanak ve doluya rağmen güreşmeye devam etti. Yağışın hafiflemesiyle güreşler coşkuyla devam etti. Kıran kırana geçen güreşlerde finalde Mustafa Batu ile İsmail Balaban karşılaştı. Nefeslerin kesildiği güreşte rakibine sinirlenen İsmail Balaban güreşten çekildi ve başpehlivan Mustafa Batu oldu.

BASIN MENSUPLARININ GÖRÜNTÜLERİNİ SİLDİRDİ

Nefeslerin kesildiği güreşte rakibine sinirlenen İsmail Balaban, rakibinin elini kaldırarak güreşten çekildi. Sahadan ayrılırken kendisine tepki gösteren seyircilere yönelen Balaban, bir süre seyircilerle tartıştı.

Ardından güreşçi Balaban, "Şu telefonları siler misiniz" diyerek tartışmanın görüntülerini çeken muhabir Emrullah Gök'ün yeleğini tutup, görüntüleri silmesini istedi. Balaban'ın takım arkadaşlarının da gelmesiyle görüntüleri sildirdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap