SON DAKİKA



Haber > Gündem > İskeleler paramparça seferler iptal!

İskeleler paramparça seferler iptal!

04 Kasım 2023 Cumartesi - 15:47




Bodrum'da sabah başlayan lodos tekneleri batırdı, iskeleleri parçaladı. Birçok şehirde olduğu gibi Muğla'da da deniz ulaşımı sekteye uğradı.





Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu sabah erken saatlerde başlayan şiddetli lodos etkili oldu. Fırtına şiddetine yükselen rüzgar tekneleri batırdı, iskeleleri parçaladı.

FERİBOT SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Bodrum’da erken saatlerde başlayan şiddetli lodos  kabus yaşattı. Gümbet, Bitez, Ortakent, Akyarlar  ve Yahşi mahallelerinde etkili olan lodosun hızı açık denizde 75 kilometreye ulaşınca, Bodrum- Datça/ Datça Bodrum, Bodrum –İstanköy (Kos) seferleri iptal edildi.

UYARIYI DİNLEMEYENLERİN TEKNELERİ BATTI 

Meteoroloji ve Muğla Valiliği'nin bir gün önceki uyarısını dikkate alan denizciler teknelerini liman ve barınaklara çekti. Uyarıyı ciddiye almayan ve dışarıda kalan küçük balıkçı kayıkları ve yelkenli tekneler battı.


ŞEZLONGLAR-ŞEMSİYELER DENİZDE 

Ortakent sahilindeki şezlong ve şemsiyeler dalgalarla denize sürüklendi. Ahşap iskeleler parçalandı. Bazı işyerlerinin tabela ve güneşlikleri hasar gördü.

Ortakent sahilindeki tatilci Muhammet Kerim “Havalar çok güzeldi, ama bugün çok şiddetli rüzgar var, sahildeki şemsiye ve şezlonglar denize sürüklendi” dedi.

Şiddetli lodosun pazartesi gününe kadar etkili olacağı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap