SON DAKİKA



Haber > Gündem > IŞİD ve İsrail "Kompla teorisi"

IŞİD ve İsrail "Kompla teorisi"

14 Ekim 2015 Çarşamba - 09:34








Bazı konularda ve buluşlarda komplo teorileri hem buluşların yolunu açar hem de sonradan gerçekleşmesi muhtemel “Felaket senaryolarını-Disaster senarios”un gerçekleşmelerini önler. Bu felâket senaryoları hele de devletlerin geleceği ile ilgili olursa çok daha önem arz eder. Şimdi şu malum “IŞİD, DAEŞ veya DAİŞ” siz deyin terör örgütü, ben diyeyim yeni devlet oluşumu hareketine bir göz atalım. Biraz eskilere beş-on yılların gerisine gidip o andaki moda bugün hafızaların ardına gizlettirilen “BOP veya Büyük İsrail” hayallerini hatırlayın. Hayali komplo haritalarını da gözünüze getirin... Tamam mı?

Suriye, Irak, İran ve Türkiye’nin bir kısımları mevcut İsrailiyet haritasına ek olarak AB ve ABD’nin hayali olan “Büyük İsrail Devleti(!)” yerse tabii! İslamiyetin kalbinde bir Yahudi devleti. Şimdi şu an İsrail ile IŞİD’in neden hiç dalaşmadığını bir hatırlayın. IŞİD güya tüm kısaltılmış amblemlerinde “İSLAM” adına savaştığını anlatıyor ama yaptığı tüm zulümler Müslümanlara dönük. Yaptığı hiçbir şeyin de İslâmiyetin kitabında yeri yok. Buraya kadar sanırım anlaştık. Devam ediyorum. Bakın bakalım IŞİD’in şu an Ortadoğu coğrafyasında işgal ettiği alan “BOP projesine göre” Türkiye ve İran dışında gerçekleşti mi, gerçekleşmedi mi? Gerçekleşti değil mi?

Siz bakmayın ABD ve AB’nin güya onları bombaladığına. Bu bombardımanlar esasen oradaki Müslümanların Türkiye’ye ve Avrupa’ya göç etmelerine sebep oldu ve bu alanlar insansızlaştırıldı. Doğru mu? Ha, devam edelim... İŞİD ile İsrail arasında İŞİD’in her ne kadar İslam adına savaştığı ortaya atıldı ise de hiçbir tenakuz ve zıtlaşması oldu mu? Olmadı değil mi? Neden olsun ki zaten gaye İsrail’i büyütmek değil mi? Bakın şimdi, ortada kim kaldı? Türkiye ve İran daki parçalar kaldı değil mi? İran kendisini güya bu komplodan kurtarmak için her zamanki ikiyüzlülüğünü gösterdi. İslamiyetle alakaları zaten yok hep ikiyüzlü hareket ettiler. Esed’le birleşti güya kendilerini parçalanmaktan, İsrail’e yaranıp kurtaracaklar, ama hayır. Esas musibet gelecekte onları bulacak. Bunu da bugün iplerine sarıldığı gayrimüslim devletler yapacak. Hadisi şerif böyle söylüyor. “Bir kimse bir zalime yardım eder de bir mazluma zulüm ettirirse (ederse) Allah o zalimleri o kimsenin başına musallat eder.” Ben demedim, Hz.Muhammed (A.S.) dedi.

Bugünlerde, Türkiye’nin başına musallat edilen bu PKK belası ise yanına IŞİD belâsını da ekledi. Zira ikisi de “BOP ve İsrail” projesinin piyonları. İşte şimdi İran’ın da içerisinde bulunduğu Yahudi senaryoları Türkiye’yi sarsmaya başladı. Gelelim bize, yani Türkiye’ye. Konumuz olan “Komplo teorimize”... Yakın zamanda IŞİD tarafından ele geçirilen coğrafya İsrail’in yönetimine terk edilerek İsrail’in kılını kıpırdatmadan Müslümanları Müslümanlara kırdırtması sonucu bu projenin büyük bir kısmı tahakkuk edecek(!). Plan bu, yerse tabii. Fakat buna tek takoz TC devleti ve onun başındaki insanlardır. “Bakalım Mevla neyler, neylerse güzel eyler.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap