SON DAKİKA



Haber > Gündem > İngiltere'de şaşaırtan olay! ATM para saçtı

İngiltere'de şaşaırtan olay! ATM para saçtı

11 Haziran 2019 Salı - 16:51




İngiltere'de arızalanan bir Bitcoin ATM'si 20 Sterlinlik banknotları dışarı saçtı. İstasyonda bulunanlar olayı şaşkınlıkla izledi.





İngiltere’de bir Bitcoin ATM’si banknotları dışarı saçtı. 

Olay, İngiltere’nin başkenti Londra’daki bir Metro istasyonunda meydana geldi. Bir görgü tanığı tarafından kayda alınan görüntüde, ATM’nin dışarıya 20 Sterlinlik banknotlar saçtığı görüldü.

ATM’den para çekmeye çalışan adam ise ATM’nin önüne bir çanta koyarak, paralar dışarı ve çantaya düşerken gülerek izledi. Öte yandan, bir güvenlik görevlisi ise ATM’nin önünde durarak dışarı saçılan paraları korumaya çalıştı. İstasyonda bulunan kişiler ise olayı şaşkınlıkla izledi.

"ATM'LER YENİDEN TASARLANMALI"

Bitcoin Technologies’in sahibi ve CEO’su Adam Gramowski, şirketinin ürettiği ATM’lerin Birleşik Krallık banknotlarında sorun yaşadığını ve ATM’lerin yeniden tasarlanması gerektiğini belirterek; bir müşterinin büyük miktarda para çekmeye çalıştığını ve bu yüzden videodaki ATM’nin 20 Sterlinlik banknotları dışarıya saçtığını açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
ATM

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap