SON DAKİKA



Haber > Gündem > İnce'den ''reyting'' yanıtı !

İnce'den ''reyting'' yanıtı !

17 Haziran 2018 Pazar - 14:59




Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "reyting" açıklamalarına yanıt verdi.





Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'reyting' açıklamasına yanıt verdi. İnce, 'Çocuklara reytingleri kontrol edin dedim. Erdoğan'ın reytingi benim 4'te 1'im' dedi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharremm İnce, Tunceli'deki mitingde konuştu. İnce, Erdoğan'a yönelik televizyonda tartışma teklifine Erdoğan'ın 'Üzerimden reyting sağlayacak' açıklamasına yanıt verdi.

İnce'nin açıklamaları:

Anladım ki FETÖ'nün Türkiye'de giremedği tek il Tunceli. Neden olduğunu bir kez daha anladım. Ama burada KHK'larla işten atıyorlar. Moralinizi bozmayın. Kaldı kaç gün.. Türkiye özgür olacak, Munzur özgür akacak.

Siyaset uzun ince bir yol. Uzun kısmı bitti, şimdi ince kısmındayız.


"ERDOĞAN'IN REYTİNGİ BENİM 4'TE 1'İM"

Ben ona diyorum ki 'bak geçim sıkıntısı var', 'milletin tenceresine et girmiyor', 'gel bunları konuşalım' diyorum, istediğin bir TV kanalında cesaretin ve bilgin varsa 'gel çık' diyorum. En az 10 yerde tekrarladım. Dün tenezzül etti cevap verdi. Dedi ki ben reyting kazanırmışım. Çocuklara reytingleri kontrol edin dedim. Erdoğan'ın reytingi benim 4'te 1'im. Hava durumu bile Erdoğan'dan fazla izlenmiş.

Gel benimle televizyona çık da havan olsun biraz. Korkma sen dünya lideri değil misin?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap