SON DAKİKA



Haber > Gündem > İmamoğlu’ndan yandaşa sert tepki: ‘Bizim aramızı bozamazlar’

İmamoğlu’ndan yandaşa sert tepki: ‘Bizim aramızı bozamazlar’

16 Kasım 2023 Perşembe - 15:31




İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yandaş Yeni Şafak’ın Kılıçdaroğlu’nun “CHP’yi İmamoğlu’na kaptırmayın, direnin, partiyi ANAP’laştırmak istiyor” sözlerini söylediğini iddia ettiği habere tepki gösterdi.





İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ’ın Kentsel Dönüşüm Projesi Kapsamında yıkılan İş Bankası Mensupları Sitesi’nin İncirli Parseline ziyarette bulundu.

İmamoğlu, yandaş Yeni Şafak’ın Oğuz Kaan Salıcı’nın listesinden parti listesine giren isimlerin Kılıçdaroğlu ile bir araya geldiği ve Kılıçdaroğlu’nun bu isimlere “CHP’yi İmamoğlu’na kaptırmayın, direnin, partiyi ANAP’laştırmak istiyor” dediği iddiasının sorulması üzerine şu yanıtı verdi:

"Ben gazete küpürünü ister istemez basın özetinde gördüm. Öncelikle benim çok referans aldığım bir gazete değil. Niye referans alınamaz, düşünün ki baba-oğlu ilişkisi diye tarifleyen sayın önceki dönem genel başkanımızın beni CHP’nin en tarihi en önemli kurultayında kurultay başkanı yapan sayın genel başkanımızın böylesi bir şey söylediğini düşünebilir misiniz? Mümkün bile görmüyorum. Mesnetsiz, kaynaksız, kaynağı belirtilmeyen haberler. Bu haberlerle bizim aramızı bozamazlar!"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap