SON DAKİKA



Haber > Gündem > İlk vazifeniz kadına şiddeti engellemek

İlk vazifeniz kadına şiddeti engellemek

19 Şubat 2015 Perşembe - 13:36




Belediye başkanlarına seslenen Başbakan Davutoğlu, "Bütün belediye başkanlarımıza buradan görev veriyorum: İlk vazifeniz kadınlara karşı şiddeti engel





Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Yönlendirme Toplantısı'nda belediye başkanlarına seslendi. Davutoğlu: "Şiddete karşı, özellikle de kadınlara yönelik şiddete karşı bütün belediye başkanlarımıza buradan görev veriyorum: İlk vazifeniz kadınlara karşı şiddeti engellemek olacak. Hiçbir şekilde bu şiddetin yaygınlaşmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları: 

Şiddete karşı, özellikle de kadınlara yönelik şiddete karşı bütün belediye başkanlarımıza buradan görev veriyorum: İlk vazifeniz kadınlara karşı şiddeti engellemek olacak. Hiçbir şekilde bu şiddetin yaygınlaşmasına izin vermeyeceğiz.

KAPANAN BELEDİYELERİN BORÇLARI 1 YIL ERTELENDİ

İlk yapılacak Bakanlar Kurulu kararıyla hayata geçirilmek üzere, kapanan belediyelerden ilçe ve büyükşehir belediyelerine intikal eden borçlar bir yıl ertelenmiştir. 


"BUNA TAHAMMÜL GÖSTEREMEYİZ"

Bütün büyükşehir belediye başkanlarına sesleniyorum; diğer partilerin elinde olanlara, eğer herhangi bir ilçeye dönük ayrımcılık yapılırsa ve yapılması gereken hizmetler aksatılırsa, o ilçe bu hizmeti alamıyorsa, gerekli hukuki işlem hemen yapılacak ve o hizmet merkezden yapılıp büyükşehir belediyelerine mahsup edilecek. Biz buna tahammül gösteremeyiz. 

MECLİS'TEKİ KAVGA

 Meclis'te çok ilginç bir koalisyon oluştuğunu ibretle izliyoruz. Dün AK Parti'ye saldıran 6-7 Ekim olaylarının provokatörü HDP'liler ile o günlerde bu provokasyona çanak tutan Anamuhalefet partisi görünümünde, aslında bu rolü hiçbir zaman doğru dürüst oynayamayan CHP yan yana geldi. Birlikte Meclis'in o vakur ortamını kirlettiler. Arkasından da bunlara MHP destek verdi. Eğer bir yerde toplumsal karşıtlığı körükleyen HDP ve MHP aynı anda karşı çıkıyorsa biz doğru yoldayız demektir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap