SON DAKİKA



Haber > Gündem > İlk altınlar Selçuk Çebi'den

İlk altınlar Selçuk Çebi'den

22 Mart 2015 Pazar - 11:03




Çebi, Umut Işığı Derneği'nin Şehirlerarası Kültür ve Kardeşlik Festivali etkinliği çerçevesinde düzenlediği geceye katıldı.





AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, Umut Işığı Derneği'nin Şehirlerarası Kültür ve Kardeşlik Festivali etkinliği çerçevesinde düzenlediği geceye katıldı. Trabzon Öğretmenevi'nde yapılan gecede Dernek Başkanı Kamil Büyükdağ, "Manevi Önemi yüksek böyle bir gecede aramızda Dünya şampiyonluğu kazanmış bir insanın olması bizi son derece mutlu etti. Derneğimize yardımlarını esirgemeyerek bu insanları topluma kazandırmak için çaba sarf eden herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bayburt Trabzon Gençlik Boks Spor Kulübü sporcularından 59 kiloda Türkiye Şampiyonu Şahin Ergül, 52 kiloda Emir Büyükdağ ve 39 kiloda Şehzade Saymaz'a gecede Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi altın taktı. Çebi, "İlk altınlarınız benden. Bunları ileride yurt içi ve uluslararası turnuvalarda altın madalya olarak görmek istiyorum. Öncelikle bu çocuklarımızın ellerinden tutup spora yönlendiren antrenörlere teşekkür ediyorum. İnşallah Dünya Şampiyonu olup milli marşımızı ezberletirler. Sporun ve spora emek sarf eden insanların yanında olmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap