SON DAKİKA



Haber > Gündem > İki dakikalık drift şovu 20 bin liraya mal oldu

İki dakikalık drift şovu 20 bin liraya mal oldu

27 Eylül 2023 Çarşamba - 12:15




Aydın'ın Efeler ilçesinde aracıyla drift atan ve çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaşan sürücünün 2 dakikalık drift şovu 20 bin 342 liraya mal oldu. Ekiplerin çalışması sonucu tespit edilen sürücünün ehliyetine el konulurken, otomobil ise 60 gün trafikten men edildi.





Efeler'in Tepecik Bulvarı üzerinde bir otomobil sürücüsünün drift attığı görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Yapılan detaylı inceleme sonunda araca ve sahibine ulaşan ekipler, drift atan kişinin K.Y. olduğunu belirledi. Ekipler yaptıkları çalışmada K.Y.'yi kısa sürede yakaladı. Bulvar üzerinde akan trafiğe aldırış etmeden drift atan ve trafiği tehlikeye sokan sürücüye toplamda 20 bin 342 lira idari para cezası kesildi ve “Trafiği tehlikeye sokmak” suçundan hakkında adli işlem başlatıldı.
Öte yandan, K.Y.’nin ehliyetine 2 ay süreyle el konulurken, drift atılan araç ise 60 gün trafikten men edildi.

Güvenlik kameralarına anbean yansıdı




Sürücünün o anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde K.Y.’nin bulvar üzerinde akan trafiğe aldırış etmeden drift attığı görülüyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap