SON DAKİKA



Haber > Gündem > İçişleri'nden taksicilere '12 Kural' broşürü

İçişleri'nden taksicilere '12 Kural' broşürü

30 Ekim 2021 Cumartesi - 14:40




İçişleri Bakanlığı tarafından tarafından hazırlanan "12 Kural" broşürleri İstanbul'da taksicilere yönelik yapılan denetimler sırasında ekipler tarafından dağıtıldı.





İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kadıköy Rıhtım Caddesi'nde kurulan kontrol noktasında, taksileri tek tek durdurarak sürücülerin belgelerini inceledi.

Denetimlerde sürücülere ve müşterilere İçişleri Bakanlığınca hazırlanan "12 Kural" broşürleri dağıtıldı.

İngilizce, Almanca, Rusça, Arapça, Fransızca dillerinde de hazırlanan "Kısa-uzun mesafe, trafik yoğunluğu ve iklim şartı gözetmeksizin yolcunun seyahat talebini karşılamalısınız", "Yerli ve yabancı yolculara aynı özende hizmet sunmalısınız", "Yolcuyla gideceği adres veya güzergah dışında diyaloğa girmemeye özen göstermelisiniz", "Yolcu farklı bir güzergah belirtmediği sürece en kısa yolu tercih etmelisiniz" gibi ifadelerin yer aldığı görsellerle farkındalık, caydırıcılık ve denetimlerin etkinliğinin artırılması amaçlanıyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap